Norwegian Nationals

Oslo, June 28-30. Birger Jansen and Lise Gehrken won the Norwegian Nationals. Report and results. Det var i dag 40 år siden Birger vant sitt første NM gull. I helga vant Birger og Lise suverent med 9 poeng ned til 2. plassen som ble Ulrik og Tanya. Duellen med fjorårsvinnerne Jostein og Asbjørn uteble dessverre pga ryggproblemer. Men de kommer nok sterkere tilbake neste år når det sannsynligvis blir NM i Åsgårdstrand. 3. plassen gikk i år til Magnus og Annette. De var 16 poeng bak andreplass men 10 poeng foran fjerde. På de neste 5 plassene skilte det kun 2 poeng. Det ble en morsom avslutning på mesterskapet med mye vind og flere kullseilinger.

Norwegian Nationals Image

Oslo, June 28-30. Birger Jansen and Lise Gehrken won the Norwegian Nationals. Report and results.

Det var i dag 40 år siden Birger vant sitt første NM gull. I helga vant Birger og Lise suverent med 9 poeng ned til 2. plassen som ble Ulrik og Tanya. Duellen med fjorårsvinnerne Jostein og Asbjørn uteble dessverre pga ryggproblemer. Men de kommer nok sterkere tilbake neste år når det sannsynligvis blir NM i Åsgårdstrand. 3. plassen gikk i år til Magnus og Annette. De var 16 poeng bak andreplass men 10 poeng foran fjerde. På de neste 5 plassene skilte det kun 2 poeng. Det ble en morsom avslutning på mesterskapet med mye vind og flere kullseilinger.

 

Helgas tøffeste var Randi Stray som måtte ise ned armen mellom seilasene pga senebetennelse. Hun og Rune tok allikevel en imponerende 4. plass.

Helgas “nykommere” var juniorbåten med Torstein og Emil som ledet deler av siste seilas. De endte på 3. plass i den seilasen og klatret dermed fra 23. til 14. plass totalt.

Results

Share

0 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Your comment will be revised by the site if needed.